Collectiviteitskortingenoverzicht

PV Futura heeft met een aantal (zorg)verzekeraars collectiviteitscontracten gesloten, waardoor onze leden kortingen krijgen op hun (zorg)verzekeringen.

Ons collectiviteitskortingenoverzicht is op te vragen door een mail te sturen naar de postbus van PV Futura

Let op!
De collectiviteitskorting op de basiszorgverzekering stopt per 1 januari 2023. Dit is wettelijk bepaald. Zorgverzekeraars mogen geen korting meer geven op de basiszorgverzekering, maar op de aanvullende zorgverzekering blijft het geven van korting wel mogelijk. En collectiviteiten zelf mogen gewoon blijven bestaan.

In dit ‘Collectiviteitskortingenoverzicht 2024’ vind je alle premies voor het komende kalenderjaar van de verzekeraars waar (‘Walterbosch’/) Futura en/of Foqus een overeenkomst mee hebben.
De premies van de basisverzekeringen staan in het overzicht aangegeven en daarnaast eventuele kortingspercentages op aanvullende en/of overige verzekeringen.
De premies van de (grote) verzekeringsmaatschappijen worden ieder jaar halverwege/eind november bekend gemaakt. Zodra alle premies en kortingen bekend zijn, sturen wij deze naar onze leden.
Je hebt tot 31 december de tijd om eventueel over te stappen.