Beste leden van Personeelsvereniging Futura,

In 2015 heeft onze PV een keur aan activiteiten gepresenteerd en uitgevoerd. De belangstelling vanuit de leden was wederom zeer groot.
Het doet ons vanuit de bestuurlijke kant goed te zien dat de activiteiten zo massaal worden omarmd door onze leden. Het is fijn om te weten dat we op het goede spoor zitten. Dit geeft veel energie om, voor wat betreft 2016, de schouders eronder te zetten.

Het (deels) nieuwe bestuur van PV Futura zit er al bijna een jaar.
De grote instroom van nieuwe mensen in het bestuur van PV Futura is nagenoeg geruisloos verlopen. De tijd gaat sowieso snel voorbij en dat geldt dus ook voor PV Futura.

Hulde aan al die vrijwilligers die zijn verbonden aan PV Futura. Zonder deze vrijwilligers zou er geen PV zijn. Maar, ook hulde aan al onze leden die trouw komen opdagen bij onze activiteiten. 

2016

De activiteitenlijst voor 2016 bevat weer een heel divers beeld aan activiteiten/evenementen.
Voor ieder wat wils: reizen, creatieve activiteiten, muziek, theater, outdoor-activiteiten, etc.
Gezien de enorme toeloop op de activiteiten 2016 – tot zover- heb ik er alle vertrouwen in dat wij jullie in 2016 wederom op maat gaan bedienen.

Mocht je als lid suggesties, ideeën of concrete voorstellen hebben m.b.t een evenement, schroom niet en deel je idee met ons.

Met vriendelijke groet,

Dick van Silfhout
Voorzitter PV Futura