2018-34 MAC Make-upworkshop met High tea

Verslagje MAC Make-up workshop

Het is vrijdag 19 oktober 2018 en vandaag gaan wij (22 dames, verdeeld over de ochtend- en middagsessie) ons nog mooier maken dan dat we al zijn ;-).
Om 09.45 uur is de ochtendploeg compleet en kunnen we, voorzien van een op onze huidskleur afgestemd ‘monstertje’ foundation aan de slag in de workshopruimte boven de winkel.
Samen met 2 make-up artists van MAC, te weten Saskia en Stance, gaan we alle kneepjes van het vak leren om een mooie naturel make-up op ons gezicht aan te brengen.

2 uurtjes oefenen met foundation, primer, concealer, oogschaduw, blush enz., maakt van ons ‘bleekneusjes’, prachtige vrouwen. Tussendoor een kopje koffie en thee en koekjes, maakt de workshop extra gezellig.
Na afloop van de workshop gaan we naar beneden om producten aan te schaffen. Ook krijgen we ieder nog 2 vouchers om gratis een saunacomplex te bezoeken en een tasje met een paar ‘proefjes’. Wat een verwennerij!

Na dit harde ‘werken’ is het tijd om te gaan genieten van een heerlijke hightea. In het Stadscafé worden we verwend met grote planken vol met hartige en zoetige lekkernijen en natuurlijk met thee! Daar hebben we de tijd om nog even gezellig na te praten.

Wat mij betreft (en ik denk dat ik mede namens de andere deelnemers spreek), kan ik zeggen dat PV Futura in samenwerking met Parfumerie Douglas een erg leuke activiteit heeft georganiseerd.

Bedankt daarvoor!

Groet,
Erika Damstra

 

https://www.pvfutura.nl/flagallery/2018-34-mac-make-upworkshop-met-high-tea/